Pengiriman gratis sareng kode "SHIPFREE"

hannari

Tempat éta milari kantong vintajét anu elegan sareng anca

Anu ngurus kulit

Anjeun terang yén lolobana kantong kami lami sareng vintage. Kulit sababaraha kantong sapertos bosen. Kami ngabersihkeun kantong ku nganggo krim éksklusif, sabun kulit khusus Éropa sareng kaen bersih anu didamel ku domba supados kulit kantong didamel janten mewah sareng jelas. Ku sabab kitu, kantong ieu tiasa diteruskeun ku anjeun ku samping sareng unggal pamandangan.

Bersih sareng ngajagaan

Naha anjeun merhatikeun ngeunaan sababaraha anu gaduh kantong kantong anu dianggo? Saha anu ngagaduhan kantong ka mana? Urang moal tiasa nangkep inpormasi éta kusabab mésér kantong ti pasar padagang. Tapi anjeun henteu kedah ngajantenkeun diri teu kabosen teuing kusabab mésér ti kami. Kami ngarobih sareng deodorant kanggo sadaya kantong kalayan nganggo generator ozon anu cocog sareng aman pikeun waktos anu sakedik supados anjeun betah sareng nyaman nalika nampi.

Punten tuturkeun instagram kami!